top of page

Golftur til Portugal mars-april 2023

Bli med Nigel Hunt på trenings tur for alle nivåer til Portugal!

Algarve - Penina 28. mars - 4. april 2023

Algarvekysten er Portugals Costa del Sol med golfbaner som perler på en snor. Beliggende kun 45 minutter vest for Faro er Portimao og der finner man Penina Hotel & Golf Resort. PGA Pro Nigel Hunt har vært der mange ganger og vil nå invitere deg på en golfreise med trening. Turen er for alle nivåer og man vil få undervisning på rangen i tillegg til bunker, pitching/chipping og putting. Nigel blir med på banen for å gi spilletips underveis.

phg_hotel_facade_high-30.jpeg

Hvor vi skal

 Golfbanene på Penina Hotel & Golf Resort består av Championship course med par 72 som er en flott parkbane og Algarves eldste 18 hulls bane, som har arrangert Portuguese Open mange ganger. Den er designet av Sir Henry Cotton med både vannhull og med store bunkere. I tillegg har de Resort course som er 9 hull med par 35 som er en god utfordring. De har også en Academy course som er en kort bane med par 30 som egner seg godt til å trene på for alle nivåer av golfspillere. Treningsmulighetene er blant de beste på Algarvekysten med en stor Driving range og flere nærspillsområder som vil gi de beste muligheter får å trene alle aspekter av golfspillet.

 

Penina Hotel er et 5-stjerners luksushotell som ligger helt inntil golfbanene. Det ble pusset opp i 2017 og fremstår nå som et flott moderne hotell. Frokost og tre middager på hotellet inkludert drikke får man i prisen. De kan nytes på tre ulike restauranter som serverer lokale retter, italiensk mat og en utsøkt grillmeny. Hotellet tilbyr aktiviteter som tennis, løpestier og Algarves største utendørsbasseng i tillegg til behandlinger. På Penina vil man oppleve den hyggelige servicen fra portugiserne som alltid setter stor pris på deg som gjest. Bli med på en hyggelig tur med Nigel til Penina som en fin start på golfsesongen 2023.

Praktisk om turen

Priser

Pris kr 17 995,- per person

Enkeltromstillegg kr 3 995,- per person

Inkludert i prisen:

  • Flyreise med SAS fra Oslo -Faro t/r

  • Golfbag 23 kg og 23 kg bagasje på flyet

  • 7 netter på Penina Hotel i delt dobbeltrom

  • Frokost og 3 middager på hotellet m/vin

  • 5 x 18 hullfordeltpåChampionshipog Resort course

  • Tralle og rangeballer i 5 dager

  • Trening 5 dager med PGA Pro Nigel Hunt

  • Transport fra flyplassen til hotellet t/r

NB! Påmeldingsfrist 25. oktober 2022!

Spørsmål?

Kontakt meg på e-post nigelhhn@gmail.com eller telefon

+47 941 76 041

 

bottom of page