top of page

OM OSS

Hvem er vi?

Vi tilbyr 10 topp moderne Trackman simulatorer, i store hyggelige lokaler. Vi ligger lett tilgjengelig fra E18, og har gratis parkering rett utenfor døra, eller bak bygget.

 

Vi ønsker å være et samlingspunkt for ALLE golfere i vinterhalvåret. Her kan du spille golf, ta instruksjon eller bare ta en kaffe sammen med gode venner. Vi vil holde oss oppdatert gjennom vinterhalv året, og du vil få muligheten til å teste ut det nyest, HOTTESTE innen køller og annet golf utstyr.

 

Sandefjord Indoor Golf har en av Norges høyst utdannede PGA golf Pro John Drummond. Han har en enorm erfaring og kompetanse. Han vil gjennomføre faste turneringer og treninger, men du kan også bestille individuell veiledning i Protimer. Det blir bedrifts turneringer, Ukesturnering og Temakvelder. Følg med her på web-siden for oppdateringer og booking.

Ønsker du å booke alle 10 simulatorene for ett lukket arrangement eller faste treninger i uken, er dette også mulig. Ta kontakt om du finner dette av interesse, så finner vi den beste løsningen for deg eller din bedrift.

 

Vi håper du vil holde golf svingen vedlike gjennom vinteren sammen med oss i Sandefjord Indoor Golf.

 

Vi gleder oss til å se deg!

Golfbane Aerial Shot
Giving Back
TrackmanMyths.jpeg
Trackman

«The most accurate Golf Radar»

De aller fleste profesjonelle spillere, pro’er og kølleprodusenter benytter seg i dag av Trackman eller annen teknisk teknologi. Sandefjord Indoor Golf har tilgang til Trackman, og kan forhåpentligvis forbedre ditt spill. En Trackman måler 26 forskjellige parameter om kølle og ball i hvert slag, og avslører dermed alt om hvorfor ballen gikk dit den gikk.

Trackman kan benyttes til detaljert analyse av din sving og karakteristikk, men mest av alt som et verktøy for å avdekke din styrke og svakhet.

Trackman er perfekt til bruk i simulatoren for å gjøre treningen mer effektiv.

Vet du hvor langt du slår med hver kølle i bagen egentlig?

Dette kan vi finne ut av ved hjelp av Trackman. Vi går gjennom alle køllene i bag’en og finner ut av hvor langt de går. Denne informasjonen er selvfølgelig veldig nyttig å ha ute på banen. Vi kan også bruke dataene til å identifisere om du har en passende lengde gap mellom køllene, eller om du har flere køller som går omtrent like langt.

 

Effektiv trening på range!

Ved å trene målbasert blir økta på rangen mye mer effektiv. Bestem deg for hvilke lengde du ønsker å trene på og la Trackman gi deg

mål å treffe. Hvert slag blir gitt en score fra 0 til 100 ut fra nøyaktigheten på slaget. Hvis dere er flere, er dette en morsom treningsform. Sett opp en test og konkurrer om hvem som klarer å score høyest!

Trackman Combine Testen
sett opp en test og konkurrer mot en venn, eller ta den offisielle Trackman Combine testen og sammenlign deg med golfere i resten av verden.
 
Trackman Combine er en standardisert test som er utviklet av Trackman-teamet for å teste ferdighetsnivået til en spiller. I Combine-testen får du prøvd deg på lengder fra 55m og helt opp til driver. Testen består av i alt 60 slag, og resultatene kan du bruke til å se hvilke lengder du har som dine styrker og svakheter, samt sammenligne deg med resultatene til andre spillere i hele verden.
 
Optimaliser dine slag
Får du maks ut av slagene dine? Trackman viser deg hvor langt du potensielt kunne ha slått med din svinghastighet. Optimaliseringsfunksjonen kan brukes til å identifisere hvilket område du kan forbedre for å få mer lengde ut av dine køller.
 
Som du skjønner gir Trackman et av hav nye muligheter for deg som ønsker å forbedre din golf ferdighet. Ønsker du å teste ut denne revolusjonerende teknologien – Book time nå!

Golf klubber

Vår PGA Golf pro

John bak disken_profil_edited.jpg

John Drummond

Golf pro

PGA Golf Professional siden 1983. Startet som landslags trener for landslaget på Island, før han spilte profesjonelt i Australia, Sør-Afrika og Europa. Kom til Norge 1990, og har trent frem 5 norgesmestre i golf. John har øye for detaljer, gir deg klare mål for treningen. Han hilser alltid i hånda - som en engelsk gentleman.

934 04 944

okt 2023.webp

10 Trackman simulatorer

150kvm chipping/putting område

Våre pro'er

Andre ansvarlige

IMG_5849111.jpg

Ole Henrik Pettersen 

Teknisk sjef

Coming Soon_edited.jpg

Bjørn Naglestad

Styre leder

Coming Soon_edited.jpg

Kari Liverød

Økonomi ansvarlig

Coming Soon_edited.jpg

John Drummond

Daglig Leder

bottom of page