top of page

SENIORTURNERING

SENIORTURNERINGEN

By 

Golfspillere

Velkommen til Sandefjord Indoor Golf sin ukentlige golfturnering for de over 60! I år samarbeider vi med SRIXON som sponser premie til vinneren hver uke!

Turneringen er tilgjengelig for alle golfspillere over 60 år, som innehar en Trackman profil og har spilt minimum 3 HCP tellende runder. HUSK å legge inn fødselsdato i din profil på Trackman, for å kunne delta.

 

Alle som vil, kan spille opptil 5 runder i løpet av én uke. Den beste scoren vil bli spillerens resultat for den aktuelle uken. Det skal spilles forskjellige baner hver uke. Ved ukeslutt samles alle resultater, og det settes opp en resultatliste. Basert på din plassering, gis det poeng på en skala som danner grunnlag for Order of Merit. Dette gjentas hver uke ut vintersesongen, og ved sesongens slutt premieres den beste spilleren.

Turneringen har oppstart oktober, med varighet til april. Turneringsavgift på kr. 20,- betales for hver spilte runde, og går i sin helhet til premier. Dersom du melder deg på SENIORDAGEN, turneringen, i GOLFBOX, på TIRSDAG er det INGEN turneringsavgift. Dette for å skapet et miljø hvor en kan spille uten at man avtaler med andre. Vi setter opp startlisten utifra påmeldte til turneringen.

Trackman har et glimrende system hvor turneringsleder setter opp turneringen i Trackman-systemet, hvorpå spillerne skanner QR-kode ved ankomst, spiller runden sin, og resultatservice kjøres automatisk. Det vil spilles etter et eget Trackman handicap som kun gjelder for Sandefjord Indoor Golf. Dette påvirker naturligvis ikke ditt offisielle ute handicap.

Trenger du hjelp med innlogging eller opprettelse av TRACKMAN profil, så snakk med resepsjonen. De hjelper deg gjerne!

 

Vi gleder oss til å se deg.

PUTTE SERIEN

11062b_a56db886551c4356a131b331dc8a82cd~

Srixon Senior Puttingserie 2023/2024 Turneringsinformasjon

 

Turneringen. Dette er en konkurranse over 2x9 hull, i én klasse, på den nye putting greenen til Sandefjord Indoor Golf. Turneringen er for alle seniorer som ønsker å teste sine putte egenskaper. Det er ikke behov for å bestille tid for spill. Det er bare å møte opp.

 

Markør. Spiller kan ikke spille alene. Minimum to spillere, slik at man kan være markør for hverandre. Tilsvarende som for spill utendørs.

 

Rundehyppighet. Det spilles én turneringsrunde hver uke. Mandag til søndag. Du kan spille så mange runder du ønsker innenfor gitt uke, og den beste runden din vil være tellende for den ukens plassering, samt tildeling av OoM-poeng.

 

Spilleform. Single slag, uten handicap. 2x9 hull. Spilltidspunkt. Spillerne velger selv tidspunkt for spill. Føring av score. Ved oppmøte tildeles scorekort for utfylling av score. Scorekort leveres inn etter endt runde. Turneringsavgift betales ved henting av scorekort. Spiller du flere runder fortløpende må du hente du nytt scorekort, og betale turneringsavgift hver gang.

 

Hva koster det å være med? Turneringsavgift i denne klassen er satt til kr. 10,- pr. 2x9 hull. Resultatlister. Du kan følge runderesultatene på senterets resultattavle. Oppdateres hver mandag.

 

Poengfordeling og OoM. De 10 beste scorer poeng, og det opparbeides en OoM-liste. Rundepoengene fordeles som følger; 13, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1. Delte plasser fordeler poeng mellom seg. De 10 beste rundene er tellende for sluttresultatet på OoM-listen.

 

Ukespremiering. Ukesvinnere premieres med golfballer. Vinner av OoM. Vinner av OoM vinner en premie, levert av Srixon

 

Har du spørsmål om selve turneringen?

John Drummond  tlf: 934 04 944/john@sandefjordgolf.no

 

Andre henvendelser?

Resepsjonen | post@sandefjordindoorgolf.no | 929 99 200

 Instruksjoner for å delta på seniorturneringen!

Image by Rémi Müller

Seniorturneringen har oppstart i oktober, og avsluttes i april.

Vi gleder oss til å ta imot deg, og håper du vil ha glede av vinterens turnering. Hvem som helst kan delta, og du kan spille 3 runder i løpet av uken. Din beste runde vil gjøres tellende.

 

Hva gjør vi?

- Setter opp banen som skal spilles den aktuelle uken.

- Setter innstillinger for banen, slik at det blir likt for alle.

- Gjør klar «Scoreboard», som du kan følge i sanntid.

- Oppdaterer OoM etter siste spilledag i uken. Gjøres tilgjengelig på «Scoreboard» Dette gjentas hver uke. Du kan også følge leaderboarden/Order of Merit inne på din trackmanindoor.no

Hva gjør du?

- Last ned Trackman Golf app fra Appstore, eller Play, til din mobiltelefon.

- Du må ha et etablert Trackman HCP for å delta. Det vil si min 3 HCP tellende runder registrert på din Trackman profil.

Gjør helst dette før du ankommer simulatoren første gang.

- Bestill starttid på våre hjemmesider

- Scan QR-kode når du ankommer simulatoren du skal spille på. Gjøres i appen.

- Spill din runde. Du trenger ikke gjøre noen innstillinger.

- Når du er ferdig med runden, logg ut fra simulatoren.

 

Det etableres et Trackman handicap når du spiller dine golfrunder på simulatorene. Dette endres i tråd med WHS, slik at du justeres som om du spilte ute. Husk, de fleste har ikke opparbeidet Trackman handicap fra før, så i starten vil det kunne svinge mye i handicapet, til det har stabilisert seg. Trackman handicap gjelder bare for innendørs spill på Trackman simulatorer. Dette påvirker ikke ditt regulære handicap.

 

Har du spørsmål om selve turneringen?

Yvonne Vikersveen | yvonne@sandefjordindoorgolf.no | 99 03 01 02

 

Andre henvendelser?

Resepsjonen | post@sandefjordindoorgolf.no | 929 99 200

bottom of page