GOLFTUR

Bli med Nigel Hunt på treningstur for alle nivåer Almerimar i Spania! Costa Almeria

5 Mars - 12 Mars 2022

Inkludert i prisen:

• Flyreise med SAS Oslo – Malaga t/r

• Golfbag 23 kg og bagasje 23 kg på flyet

• 7 netter på Hotel Golf Almerimar i delt dobbeltrom

• Frokost og 7 middager på hotellet

• Semi All Inclusive – fri drikke på hotellet kl. 17:00-23:30

• 5 greenfees på Almerimar Golf Club

• Rangeballer til trening med PGA Pro Nig

Pris ca. kr 16 495,- per person Enkeltromstillegg kr 2 585,-

NB! Påmeldingsfrist går ut snart!

5 Mars - 12 Mars 2022

golf_almerimar_cover_picture.jpeg

Almerimar er reisemålet for en vårtur med trening av PGA Pro Nigel Hunt i mars. Det ligger helt sør-øst i Spania på Costa Almeria og med en fin havn like bak hotellet, samt barer og restauranter. Når man er kommet frem til Hotel Golf Almerimar er det nære til alt og kun 100 meter til klubbhuset og hull 1, samt til drivingrangen.

 

Almerimar Golf Club ligger vakkert til med Middelhavet på den ene siden og Sierra Nevadas snøkledde fjelltopper på den andre. Her finner man 27 hull med relativt sjenerøse fairways og en hyggelig variert lay-out i parkmiljø. Blant de vanskeligere hullene er signaturhullet som er 135 meter mot en øygreen - virkelig spennende hvis du har vinden mot deg. De opprinnelige 18 hullene Old Course er nå slått sammen med Classic Course og det er blitt tre likeverdige nihullssløyfer. Alle greenene er bygget om det siste året og er helt i toppklasse, så dette er en bane perfekt for feriegolf.

 

Hotel Golf Almerimar er et flott hotell som ble pusset opp fra et 4-stjerners hotel til et moderne 5-stjerners hotell med perfekt beliggenhet ved klubbhuset. Alle rommene har balkong eller terrasse og er romslige med moderne innredning i lyse farger, samt lekre bad. Spa-avdelingen har innendørsbasseng, jacuzzi og badstue. Den hyggelige lobbybaren er stedet hvor dagens runde diskuteres og i restauranten serveres det spanske og internasjonale retter. På hotellet er det Semi All Inclusive som innebærer at man har fri drikke inkludert både før, under og etter middagene fra kl. 17:00-23:30.

NB! GARANTERT TILBAKEBETALING AV HELE BELØP SKULLE DET VÆRE REISEFORBUD TIL SPANIA I MARS .

maxresdefault.jpeg
41932364.jpeg

For mer informasjon: Nigel Hunt, e-post: nigelhhn@gmail.com / 941 76 041

 

Kontakt i Golfbreaks: Christian Berg, e-post: cberg@golfbreaks.com / 928 08 800