Kvinne Golfer med klubber

LÆR Å BLI EN BEDRE GOLFER MED  TRACKMAN

John Drummond arrangerer en temakveld, hvor han forklarer tallene som Trackman gir deg. Begrenset med plasser!

 

04. Februar kl 17.00 - 18.30 eller

27.februar kl 16.30 - 18.00.

 

Kr 200,- pr person

Max 10 personer

PÅMELDING HER TIL 4. FEBRUAR 
Takk for din påmelding!

Det er dessverre ingen flere plasser på dette arrangementet.

PÅMELDING HER TIL 27. FEBRUAR 
Takk for din påmelding!

Det er dessverre ingen flere plasser på dette arrangementet.

«The most accurate Golf Radar»

De aller fleste profesjonelle spillere, pro’er og kølleprodusenter benytter seg i dag av Trackman eller annen teknisk teknologi. Sandefjord Indoor Golf har tilgang til Trackman, og kan forhåpentligvis forbedre ditt spill. En Trackman måler 26 forskjellige parameter om kølle og ball i hvert slag, og avslører dermed alt om hvorfor ballen gikk dit den gikk.

Trackman kan benyttes til detaljert analyse av din sving og karakteristikk, men mest av alt som et verktøy for å avdekke din styrke og svakhet.

Trackman er perfekt til bruk i simulatoren for å gjøre treningen mer effektiv.

Vet du hvor langt du slår med hver kølle i bagen egentlig?

Dette kan vi finne ut av ved hjelp av Trackman. Vi går gjennom alle køllene i bag’en og finner ut av hvor langt de går. Denne informasjonen er selvfølgelig veldig nyttig å ha ute på banen. Vi kan også bruke dataene til å identifisere om du har en passende lengde gap mellom køllene, eller om du har flere køller som går omtrent like langt.

 

Effektiv trening på range!

Ved å trene målbasert blir økta på rangen mye mer effektiv. Bestem deg for hvilke lengde du ønsker å trene på og la Trackman gi deg

mål å treffe. Hvert slag blir gitt en score fra 0 til 100 ut fra nøyaktigheten på slaget. Hvis dere er flere, er dette en morsom treningsform. Sett opp en test og konkurrer om hvem som klarer å score høyest!

Trackman Combine Testen

sett opp en test og konkurrer mot en venn, eller ta den offisielle Trackman Combine testen og sammenlign deg med golfere i resten av verden.

 

Trackman Combine er en standardisert test som er utviklet av Trackman-teamet for å teste ferdighetsnivået til en spiller. I Combine-testen får du prøvd deg på lengder fra 55m og helt opp til driver. Testen består av i alt 60 slag, og resultatene kan du bruke til å se hvilke lengder du har som dine styrker og svakheter, samt sammenligne deg med resultatene til andre spillere i hele verden.

 

Optimaliser dine slag

Får du maks ut av slagene dine? Trackman viser deg hvor langt du potensielt kunne ha slått med din svinghastighet. Optimaliseringsfunksjonen kan brukes til å identifisere hvilket område du kan forbedre for å få mer lengde ut av dine køller.

 

Som du skjønner gir Trackman et av hav nye muligheter for deg som ønsker å forbedre din golf ferdighet. Ønsker du å teste ut denne revolusjonerende teknologien.